Litoměřická radnice zpřístupnila online vzdělávání svým partnerům
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - Město Litoměřice zareagovalo na situaci a v této nejisté a koronakrizí zatížené době uvedlo do života „Vzdělávací Portál online Litoměřice“. Určen je příspěvkovým a neziskovým organizacím působících ve městě a dobrovolníkům. Na online vzdělávání radnice spolupracuje se společností Rentel. V těchto dnech město Litoměřice spouští pilotní fázi, která potrvá do konce letošního roku.

„Pro naše partnery máme v této chvíli zcela zdarma připraveno prozatím sedm desítek vzdělávacích kurzů, které mohou zájemci online studovat, nahlížet do nich, stáhnout si prezentace či PDF. Vše až do fáze testu a certifikátu. Závěrečný test i s certifikátem jsme jako bonus otevřeli u kurzu BOZP (Bezpečnost a ochrana zdraví při práci) a Řízení motorových vozidel (referentský kurz pro řidiče),“ informuje o možnostech vzdělávání tajemník městského úřadu Milan Čigáš.

Město Litoměřice dále nabízí zaměstnancům a zastupitelům městského úřadu účast na vzdělávacím projektu. Totéž nabízí také městům a obcím spadajících do jeho správní působnosti, ve spolupráci se Svazem měst a obcí České republiky v rámci Projektu ESO (Efektivní správa obcí). „Vzdělávání je dle mého názoru nejen v této nelehké době klíčem k úspěchu,“ uzavírá problematiku tajemník Milan Čigáš.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru