V Lovosicích se po modernizaci otevře prodejna Lidl. Připravena je i speciální akce
Foto: Lidl
Litoměřice

Lovosice - V sobotu 22. srpna 2020 se prodejna Lidl na ulici Tovární v Lovosicích opět otevře zákazníkům. Stane se tak zhruba po pětitýdenní modernizaci, díky které bude nakupování zásadně komfortnější.

Návštěvníci se mohou těšit nejen na vylepšený interiér a nové pokladny s velkým odkládacím prostorem, ale také na zrekonstruované venkovní parkoviště. Samozřejmostí jsou velké úseky vždy čerstvého ovoce a zeleniny, masa, uzenin, mléčných výrobků a pečiva.

Znovuotevřená prodejna nabídne zákazníkům jednoznačně modernější prostory. Novinku představují široké uličky a velký odkládací prostor u pokladen. Příjemný pocit z nákupu pak umocní dřevěné prvky sjednocené v dekoru světlého dubu a úsporné LED osvětlení. Kromě interiéru došlo také k venkovním úpravám. Prodejna se může pyšnit novou fasádou včetně zrekonstruovaného parkoviště se speciálně vyčleněnými místy pro rodiny s dětmi a novým osvětlením.

„Modernizací našich prodejen chceme zákazníkům nabídnout komfortnější nakupování od začátku až do konce jejich návštěvy. Věříme, že zákazníci změnu uvítají. Navíc je v rámci znovuotevření pro návštěvníky připravena speciální akce s výhodnějšími cenami vybraných produktů,“ uvedla mluvčí společnosti Lidl Iveta Barabášová.

Prodejna bude opět otevřena denně od 7 do 20 hodin, v neděli pak od 8 do 20 hodin.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru