Centrum kultury Lovoš má nového ředitele
Zdroj: www.meulovo.cz
Litoměřice

Lovosice - Lovosice mají nového ředitele příspěvkové organizace Centrum kultury Lovoš. Informovalo o tom město na svém oficiálním webu.

Po odvolání bývalého ředitele pana Ing. Vojtěch Krejčího na základě usnesení rady města Lovosice ze dne 04.03.2020, v důsledku několikaměsíční nespokojenosti s řízením instituce Centrum kultury Lovoš jako celku, byl na posledním jednání rady města Lovosice dne 22.04.2020 jmenován do této funkce nový ředitel.

Novým ředitelem příspěvkové organizace Centrum kultury Lovoš se od 23.04.2020 stal na základě řádného výběrového řízení pan Ing. Petr Drašnar, Ph.D.

Kontakt na nového ředitele příspěvkové organizace zůstává stejný:
E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Telefon: 773 686 481

Organizace bude i nadále vykonávat činnosti spojené s poskytováním svých služeb občanům Lovosicka v oblastech kultury, vzdělávání a zabezpečení akcí kulturního charakteru a vydávání měsíčníku "Lovosický dnešek".

Od 04.05.2020 bude mít organizace také nového pracovníka na pozici kulturního referenta, který bude mít na starost přípravu, plánování a zajišťování kulturních a vzdělávacích akcí ve městě Lovosice, správu Facebookových stránek organizace a grafické práce.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru