Městská autobusová doprava se od května znovu rozjede
Ilustrační foto. Zdroj: www.litomerice-info.cz
Litoměřice

Litoměřice - Městská autobusová doprava (MAD) v Litoměřicích počínaje 1. květnem obnoví svůj provoz. Rozhodli o tom radní města a jeho krizový štáb. Návrat do běžného stavu tedy má být s ohledem na zvolený termín postupný, protože první květnový den je státní svátek, po kterém následuje víkend.

„Pochopitelně se tak stane v případě, že nedojde ke zhoršení epidemiologické situace, což, jak věříme, nenastane,“ upozornil v této souvislosti starosta Ladislav Chlupáč.

Provoz se bude řídit zpřísněnými hygienickými opatřeními. Dopravce, tedy společnost Autobusy Karlovy Vary, je na rozjezd MAD již nyní připraven. Autobusy byly dezinfikovány a řidiči budou vybaveni dostatečným množstvím ochranných pomůcek. Nastupovat budou cestující zadními dveřmi.

MAD byla v Litoměřicích dočasně přerušena 17. března s ohledem na epidemiologický vývoj a snahu udržet nejen starší obyvatele v domácím prostředí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru