Svatby jsou od příštího týdne povoleny, na obřad ale může jen omezený počet lidí
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - Ke zrušení celkem tří objednaných termínů svateb muselo v Litoměřicích dojít vlivem nařízení reagujících na šíření koronaviru. Další nemohly být objednávány. To se ale od příštího týdne mění. Dle nařízení Ministerstva zdravotnictví se od pondělí zákaz volného pohybu nevztahuje na uzavírání sňatků a svatby do 10 lidí budou za specifických podmínek umožněny.

Při obřadu je povolena přítomnost snoubenců, svědků, oddávajícího, matrikářky a čtyř svatebčanů, celkem tedy pouze 10 osob přítomných obřadu a cesty na svatební obřad. Povinností je dodržovat odstup dvou metrů od jiných osob, výjimku tvoří členové jedné domácnosti a snoubenci. Snoubenci v průběhu obřadu nejsou povinni mít ochranné prostředky dýchacích cest.

Sňatky se budou konat pouze v obřadní síni Městského úřadu Litoměřice. Podrobnosti je možné získat na telefonních číslech 416 916 113, 416 916 532, 416 916 533.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru