Základní umělecká škola je uzavřena, co s lístky na zrušené akce?
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - Základní umělecká škola v Litoměřicích, včetně svých poboček, bude od zítřejšího dne až do odvolání uzavřena stejně jako základní, střední a vyšší odborné školy. Rozhodnutí padlo na základě doporučení Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy a po konzultaci s odborem školství, kultury a sportu krajského úřadu. Mimo provoz už je již dnes na základě ředitelského volna.

Další informace se týkají vstupenek zakoupených v předprodeji na zrušené akce pořádané Městskými kulturními zařízeními. Jak jsme již včera informovali, v divadle se ruší všechna představení do ukončení opatření. Pro představení v rámci předplatného budou sjednány náhradní termíny. Páteční představení "Vražda na 2. avenue" je zrušeno bez náhradního termínu. „Vstupenky vracíme v rámci středečních pokladních hodin divadla a v pátek před původním začátkem představení nebo po ukončení opatření,“ uvedla ředitelka MKZ Věra Kmoníčková. Pokladna Kulturního a konferenčního centra (KKC) je od dnešního dne uzavřena do ukončení opatření. Zakoupené vstupenky na pořady v KKC zůstávají i nadále v platnosti. Budou pro ně sjednány náhradní termíny. Prozatím byly zrušeny všechny akce pořádané městem či jeho příspěvkovými organizacemi do konce března.

V provozu i přes uzavření základních škol zůstává Centrální školní jídelna. Nicméně obědy jsou pro cizí strávníky vydávány pouze na dvou místech, a to ve Svojsíkově ulici a Máchovy schody. „Od pondělí dojde k omezení nabídky, kdy si strávníci budou moci místo ze tří jídel vybrat jen dvě, a to maximálně do 13. hodiny,“ informoval ředitel CŠJ Martin Mudra.

V souvislosti s přijetím mimořádných opatření vyzývá krizový štáb města Litoměřice, aby lidé pamatovali na své rodiče, prarodiče, tedy seniory, kteří jsou ohroženou skupinou. „Všímejte si, prosím, i osamocených sousedů, zda nepotřebují naši pomoc, například s nákupem potravin,“ vyzývá starosta Ladislav Chlupáč.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru