Zvažte návštěvu litoměřického úřadu, vyzývá vedení města obyvatele
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - Městský úřad zůstává otevřený a v neomezeném provozu, nicméně s ohledem na stávající epidemiologickou situaci vyzývá město Litoměřice a Městský úřad Litoměřice občany, aby zvážili osobní návštěvu pracovišť úřadu a pokud jejich záležitost snese odkladu odložili vyřízení na pozdější dobu.

Městský úřad doporučuje lidem, aby preferovali jiné formy komunikace s úřadem, především telefonickou a e-mailovou.

Pokud je návštěva našeho úřadu pro občana nezbytná, doporučujeme se dopředu objednat telefonicky nebo prostřednictvím aplikace Potřebuji si vyřídit, aby zbytečně nedocházelo k větší koncentraci lidí v čekacích v prostorech úřadu.

Městský úřad Litoměřice bude sledovat obsazenost agend v objednací aplikaci a případně budeme aktuálně reagovat. Současně úřad po dobu nezbytně nutnou omezuje na minimum nařízená ústní jednání včetně šetření v terénu a výjezdy svých zaměstnanců na služební cesty.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru