Počasí si s námi zahrává. Jak bude dnes a zítra?
Ilustrační foto: Pixabay.com
Litoměřice

Litoměřicko - V pondělí odpoledne čeká většinu Ústeckého kraje velká proměnlivá oblačnost a na většině území sněhové přeháňky. V odpoledních hodinách v polohách pod 300 m n.m. i smíšené, na horách srážky četnější a intenzivnější. Ojediněle se mohou objevit i bouřky.

K večeru až zataženo. Nejvyšší denní teploty dosáhnou 3 až 6 °C, na horách -2 až 1 °C. Foukat bude čerstvý západní až severozápadní vítr 4 až 8 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s, na horách až 20 m/s. Během odpoledne bude postupně slábnout.

V noci bude oblačno až zataženo, místy sněhové přeháňky, zejména na horách. Během noci místy až polojasno a k ránu přeháňky jen ojediněle. Nejnižší noční teploty klesnou na +1 až -2 °C, na horách -2 až -5 °C. Foukat bude mírný severozápadní až západní vítr 2 až 6 m/s, na horách silný severozápadní 8 až 13 m/s, místy s nárazy kolem 25 m/s, k ránu se bude měnit na jihozápadní a na horách slábnout. V nočních a ranních hodinách ojediněle možnost tvorby náledí a na horách sněhových jazyků.

V úterý nás čeká oblačno až polojasno, zpočátku na horách ojediněle sněhové přeháňky. Později odpoledne a večer od západu přibývání oblačnosti. Nejvyšší denní teploty 4 až 7 °C, na horách 0 až 3 °C. Mírný jihozápadní vítr 2 až 6 m/s bude večer a v noci na horách zesilovat.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru