Další mrtvé dítě! Podobnou tragédii jako v Lounech teď vyšetřují kriminalisté v Praze
Policisté zasahují v domě, kde v noci zemřelo nezletilé dítě. Foto: Policie ČR
Litoměřice

Praha/Louny - V pondělí 4. března krátce před 23. hodinou vyjížděli policisté spolu se záchranáři na pražský Chodov, kde v jednom z bytů došlo podle prvotních informací k násilnému trestnému činu. Obětí se stalo nezletilé dítě. Případ se velmi podobá záhadnému úmrtí tříletého chlapce z Loun, který vyšetřují krajští kriminalisté už dva týdny.

Pražští policisté zadrželi 27letého muže, kterého ze spáchání násilného činu podezírají. Vyšetřovatelé nyní provádějí prvotní neodkladné úkony trestního řízení. "S ohledem na věk oběti a její rodinu nebude policie v tuto chvíli blíže celou událost komentovat," uvedla policejní mluvčí Andrea Zoulová.

Celé Česko se přitom ještě nevzpamatovalo z tragického úmrtí malého chlapce z Loun. Ještě téhož dne, kdy hoch doma zemřel, zadrželi kriminalisté muže podezřelého z násilného jednání. Podle sousedů a známých rodiny měl tříletý chlapeček zemřít na následky dlouhohodobého týrání, za kterým stál přítel chlapečkovy matky. Lidé se na sociálních sítích bouří, sepisují petice pro udělení tvrdých trestů pro oba rodiče, organizují pochody. Jak chlapec skutečně zamřel, zatím kriminalisté nesdělili. "Vyžádali jsme si znalecké posudky a v dané věci musíme počkat na jejich výsledky," uvedla před dvěma týdny krajská policejní mluvčí Alena Bartošová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru