Strážníci učili děti, jak správně přejít silnici. Ukázali jim také dopravní značky
Zdroj: policie.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - Ve středu 6. února se strážníci městské policie zúčastnili přednášky na téma „Děti a bezpečnost v silničním provozu“. Nejprve je naučili přecházet po přechodu pro chodce bez semaforu, i s ním. Zahráli si naučné deskové hry týkající se pohybu na chodnících, cyklostezkách a vozovce.

Ukázali si nejdůležitější dopravní značky a po přezkoušení byly děti odměněny dárky. Ještě než opustili Mateřskou školu Delfínek, tak všechny děti namalovaly obrázek na téma, o němž se na přednášce dozvěděly. Pokud se budou chovat tak, jak jim ukázali, budou z nich vzorní chodci, cyklisté a v neposlední řadě i řidiči.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru