Setkejte se s radními: V sálu školícího střediska se bude diskutovat o veřejné dopravě
Zdroj: www.roudnicenl.cz
Litoměřice

Roudnice nad Labem - V úterý 26. února od 17 hodin proběhne první z nového cyklu pravidelných setkání veřejnosti s roudnickými radními na dané aktuální téma. V sálu Školicího střediska Koruna budeme společně diskutovat o místní veřejné dopravě.

S roudnickými občany bylo dosud osobně komunikováno především v rámci příprav či v průběhu investičních projektů. V minulém roce se tak vedení města s některými z vás setkalo při přípravě rekonstrukce kulturního zařízení, jednotlivých ulic, či v průběhu zpracování studie veřejných prostranství. V návaznosti na pozitivní zkušenosti z těchto událostí tak v závěru tohoto měsíce navážeme zcela novým cyklem pravidelných setkání veřejnosti a roudnických radních.

„Komunikace s roudnickou veřejností je pro nás velmi důležitá. Jednání roudnického zastupitelstva pro mnohé občany není vhodným místem pro diskusi, vyjádření svého názoru a zpětné vazby městu. Zavedením pravidelných tematických setkání s radními si slibujeme rozproudění veřejné diskuse o věcech, které jednotlivce i skupiny ve městě zajímají, v přátelském, méně formálním prostředí,“ řekl starosta František Padělek.

Z toho důvodu také z těchto setkání, na rozdíl od zmíněných jednání, nebude pořizován kontinuální kamerový záznam.

„Věřím, že se nám i díky tomuto opatření podaří docílit nejen otevřenější atmosféry, ale především motivovat k aktivnímu zapojení se do veřejného dění i ty, kteří by jinak nepřišli. A to ať již z důvodu obav z toho být zaznamenán nebo zájmu takové setkání pouze pasivně zhlédnout v televizním vysílání,“ dodal starosta.

Cílem je vést debatu zaměřenou především na odstranění případných nedostatků v MHD a, po zkušenostech z téměř dvouměsíčního provozu, získání zpětné vazby vedoucí k většímu přiblížení celého systému konkrétním potřebám místním obyvatel. V nadcházejícím roce však můžete čekat ještě několik takových setkání a svou aktivitou se případně podílet i na volbě dalších témat.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru