V některých ulicích neteče voda, důvodem jsou opravy vodovodu
Ilustrační foto: Pixabay.com
Litoměřice

Lovosice - V některých objektech v ulici Palackého a 28. října neteče voda. Oznámila to společnost SČVaK. Z tohoto důvodu není v provozu Centrální školní jídelna a Základní škola Antonína Baráka.

Podle ředitelky školní jídelny paní Jany Dreieckerové budou mít všichni strávníci obědy odhlášené. „Čtvrteční oběd nebude strávníkům účtován. Všechny rezervace budou automaticky odhlášeny. Za komplikace se všem omlouváme,“ uvedla Dreieckerová.

Opravy byly zahájeny brzy ráno, SČVaK předpokládá obnovení dodávky do 13 hodin. Domů s pečovatelskou službou se tato odstávka vody netýká. Náhradní dodávka pitné vody nebude zajištěna, a to z důvodu klimatických podmínek. O přerušení dodávky vody v konkrétních objektech bude SČVaK informovat vyvěšením letáčku na vchodové dveře.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru