Hasiči v Ústeckém kraji už likvidovali první oheň v domě a hořící automobil
Jeden z nočních zásahů hasičů, kterých byly po celém Česku stovky. Foto: HZS ČR
Litoměřice

Ústecký kraj - Celkem jedenadvacet výjezdů k nahlášeným požárům mají za sebou hasiči v Ústeckém kraji od pondělní osmé večerní do úterní osmé hodiny ranní.

V 5:49 první lednový den hořela místnost v domě v Prostřední ulici v Ústí nad Labem v Předlicích. Nikdo nebyl zraněn. Požár byl zlikvidován v 8 hodin. Zasahovaly dvě hasičské jednotky. Příčina vzniku požáru se vyšetřuje.

V Teplicích – Sobědruzích hořelo osobní auto bez registračních značek. Požár byl oznámen v 3:52 a zlikvidován ve 4:18 hodin.

Jednotky v celém kraji vyjely k devíti požárům popelnic a kontejnerů a k sedmi požárům odpadu, okrasných keřů a stromů.

„Ve třech případech vyjely jednotky k požáru věcí na balkoně. Tyto požáry byly zlikvidovány obyvateli před příjezdem jednotek,“ uvedl mluvčí hasičů v Ústeckém kraji Lukáš Marvan.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru