Svobody si dlouho neužila: Recidivistka vykrádala rodinné domy, skončila ve vazbě
Ilustrační foto: Pixabay.com
Litoměřice

Štětí - Až tříleté vězení hrozí devětatřicetileté ženě z Lovosicka, která byla mezi svátky přistižena při nezákonném jednání. Během jednoho dne navštívila hned tři rodinné domy ve Štětí s nekalými úmysly.

V prvním případě vnikla neuzamčenými dveřmi do rodinného domu, který prohledala a odcizila peněženku s finanční hotovostí, dalekohled, šperky a karton kuřiva. Tímto jednáním způsobila škodu přesahující 10 tisíc korun. V dalším případě opět využila odemčenou vstupní branku na pozemek rodinného domu, kde byla následně přistižena majitelem domu. Z místa nic neodcizila a utekla.

"Nedaleko tohoto místa vnikla po přelezení oplocení na pozemek dalšího rodinného domu, který prohledala, ale nic neodcizila. Policisté na základě operativního šetření ženštinu ještě téhož dne vypátrali a zadrželi. Zjistili, že dotyčná se výše uvedeného jednání dopustila, ačkoliv byla v posledních třech letech za obdobnou činnost pravomocně odsouzena a v nedávné době propuštěna z výkonu trestu. Obvinění pro trestné činy porušování domovní svobody, krádeže a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku si převzala. Obviněná je nyní stíhána vazebně," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru