Stromy a větve obalené ledem padaly do silnic, hasiči vyjížděli více než dvacetkrát
Ilustrační foto. Zdroj: HZS ČR
Litoměřice

Ústecký kraj -  Hasičské jednotky v Ústeckém kraji vyjely od včerejších 11:24 do dnešních 7:30 k jedenadvaceti spadlým stromům a větvím kvůli námraze. Stromy a větve odstraňovali hasiči ze silnic, v jednom případě z drátů elektrického napětí.

V okresu Chomutov vyjížděly hasičské jednotka k pěti zásahům, a to v Kadani, Radonicích, Blatně a Jirkově. V okresu Děčín byl jen jeden zásah na Sněžníku. V okresu Litoměřice vyjely jednotky k čtyřem zásahům, tři byly u Velemína a jeden u Horního Vysokého. V okresu Most vyjely jednotky čtyřikrát, mimo jiné na silnici na Klíny či na Meziboří.

V okresu Teplice spadl strom na silnici u Bořislavi. V okresu Ústí nad Labem vyjely jednotky v šesti případech, a to k Libouchci, Povrlům, Homoli u Panny, Ústí nad Labem – Hostovic a Řehlovic.

Informoval o tom Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje.

Český hydrometeorologický vydal výstrahu před vznikem ledovky, ta v pondělní dopoledne platí už jen převážně na území Moravy a Slezska. V Ústeckém kraji by měla být již běžná situace bez namrzajícího deště a mrholení.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru