Na Mírovém náměstí se střílelo, muži v kuklách v rámci cvičení dopadli pachatele
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - Houkání sirény policejního auta, štěkot psa, střelba z pistole, doutnající dýmovnice a muži v kuklách zadržující domnělého pachatele. Tato fiktivní, ale reálně vypadající scéna a řada dalších byly dnes dopoledne k vidění na Mírovém náměstí v Litoměřicích. Probíhal zde totiž Den policie a Integrovaného záchranného systému pořádaný litoměřickým obvodním oddělením Policie ČR a městem Litoměřice.

 

Kromě ukázky zadržení pachatele přihlížející lidé, mezi nimiž byly desítky školáků, viděli i ukázku eskorty vězně, hasičského zásahu při dopravní nehodě, ukázku výcviku služebních policejních psů a mnoho dalšího. Na stáncích byly volně dostupné prezentační a propagační materiály Vězeňské služby ČR, městské policie, Zdravotní pojišťovny Ministerstva vnitra, HZS a krajského i litoměřického obvodního oddělení Policie ČR.

1606cviceni2

Zdroj: www.litomerice.cz

„Akci jsme pořádali pod heslem „Bezpečnost je věcí nás všech“, abychom přiblížili práci složek Integrovaného záchranného systému, tedy Policie ČR, Hasičského záchranného sboru a Vězeňské služby,“ uvedla nprap. Pavla Kofrová, tisková mluvčí litoměřického oddělení Policie ČR.

1606cviceni3

Zdroj: www.litomerice.cz

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru