Děti z pěstounských rodin mají za sebou zábavně-vzdělávací víkend, město pro ně připravuje další aktivity
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - Zábavný a současně vzdělávací víkend prožily děti z pěstounských rodin díky zaměstnancům litoměřického městského úřadu a Domu dětí a mládeže Rozmarýn. Sportovní aktivity, noční pohádková hra, ruční dílničky i návštěva volně žijících zvířat v Zoocentru Srdov, to vše si děti mohly během prvního červnového víkendu užívat i se svými rodinami.

Svá tajná přání pak posílaly do nebes balónkem štěstí. Pro pěstouny bylo zajištěno povinné odborné vzdělávání. Rodiny se společně sešly u večerního táborového ohně. Pobytu se zúčastnilo osm rodin, které společně sdílely svoje životní příběhy.

Město Litoměřice pro pěstounské rodiny připravuje i další aktivity v podobě povinného vzdělávání pro pečující osoby a dále ve spolupráci s DDM Rozmarýn pořádá oblíbená setkání rodin s ručními dílnami.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru