Přijďte si o víkendu zabruslit: Zimní stadion už je v provozu
Zdroj: www.meulovo.cz
Litoměřice

Lovosice - Po letní přestávce se v pondělí 24. září poprvé otevřel zimní stadion. Pro veřejnost byl led k dispozici již o tomto víkendu: 29. a 30. září. Veřejné bruslení bude vždy v sobotu a v neděli od 13 do 15 hodin.

Letošní hladký nájezd „zimáku“ proběhl bez větších komplikací. „Na sezónu jsme plně připraveni. Systémy chlazení najížděly šest dnů od úterý 18. do neděle 23. září a technologie i systémy kontroly fungují bez problémů. V rámci letní odstávky byla provedena běžná údržba technologie a zázemí stadionu,“ uvedl Stanislav Hruza, ředitel Technických služeb města Lovosice, provozovatel sportoviště.

Bruslit bude možné každý víkend s výjimkou soboty 13. října, kdy bude otevírací doba zimního stadionu posunuta od 15:30 do 17 hodin. Další případné výjimky z běžného provozu budou zveřejňovány na webu města Lovosice: www.meulovo.cz, na informačním portále města: www.mestolovosice.com nebo na facebooku: Lovosice – profil města.

Vstupné na dvě hodiny činí: 50,- Kč za dospělou osobu, 25,- Kč za dítě a doprovod zaplatí 10,- Kč.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru