Garážový dvůr v ulici 28. října projde proměnou, práce potrvají 13 týdnů
Zdroj: www.meulovo.cz
Litoměřice

Lovosice - V těchto dnech začne město opravovat povrchy a odvodnění garážového dvora v ulici 28. října. Komunikace, která bude předmětem oprav, slouží pro obsluhu 30 garáží pro osobní automobily.

Garážový dvůr má na délku zhruba 65 m a šířku asi 10,5 metru. Tvoří ho z velké části asfaltový recyklát a betonové plochy. Současný stav neumožňuje odvodnění a tím v prostoru vzniká značný problém s povrchovou vodou především na podzim a v zimě.

„Vzhledem k tomu, že současný povrch výškově nevyhovuje, bude nutné ho strhnout a vybudovat zde komunikaci zcela novou. Její povrch bude zhotoven z vegetačních tvárnic, tak aby bylo umožněno vsakování vody. Přizpůsobena tomu bude i spodní konstrukce komunikace. Sjezd do ulice 28. října zůstane zachován stejně tak jako současný dopravní režim,“ sdělil Milan Dian, starosta města. Součástí rekonstrukce bude také oprava chodníku podél vjezdu a výjezdu z garáží, který bude spádovaný v 3% sklonu směrem do středu komunikace.

Opravy garážového dvora budou zahájeny v září a potrvají 13 týdnů. Po tuto dobu nebude možné garáže využívat. „Prosíme vlastníky, aby vozy od 10.09.2018 do 2.12.2018 přeparkovali a respektovali zákaz vstupu na staveniště,“ uvedl dále starosta.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru