Mapová aplikace je užitečná, najdete v ní i rozmístění barevných nádob na tříděné odpady
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - V současné době je ve městě rozmístěno již 580 barevných nádob na tříděné odpady, které občané naleznou na 190 stanovištích. Kde se jednotlivá stanoviště nacházejí, jaké kontejnery tam stojí, lze zjistit prostřednictvím interaktivní mapové aplikace. Poskytuje základní informace o nakládání s odpady ve městě.

Jednotlivé barevně odlišné ikony prozradí, jaký kontejner se na daném stanovišti nachází, co do něj lze vhazovat a co nikoliv. Zajímavou funkcí aplikace je možnost vyhledání nejbližších kontejnerů na tříděné odpady, např. v místě trvalého bydliště. Stačí zadat adresu či nastavit umístění na mapě, navolit vzdálenost a obratem se na mapě dle zadaných parametrů zobrazí nejbližší kontejnerová stání.

Mapová aplikace je při jakékoliv změně aktualizována. Kromě kontejnerů na separovaný odpad lze v mapové aplikaci nalézt i 14 stanovišť s kontejnery na textil, 6 červených kontejnerů a 3 E-Boxy na drobné elektrozařízení a umístění sběrného dvora. Mapovou aplikaci naleznete na Geoportálu města zde: http://litomerice.maps.arcgis.com/home/index.html.

Autor: Lucie Weberová

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru