AKTUÁLNĚ: Na silnici v ulici Na Valech se pokládá asfalt, uzavírka potrvá do neděle
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - Přinášíme mimořádnou aktuální informaci o úplné uzavírce silnice v ulici Na Valech, a to od křižovatky s ulicí Osvobození k okružní křižovatce s ulicí Masarykova a Komenského. Ve středu ve 12 hodin začíná pokládka asfaltu. Uzavírka potrvá do neděle do 13 hodin.

Práce na kruhovém objezdu proběhnou za provozu, který bude řízen kompetentní osobou. Na trase z ulice Komenského do ulice Masarykova proto počítejte se zpožděním a čekáním. Doporučujeme místním zvolit alternativní trasy po městě.

„Jiné řešení není, protože zcela a úplně uzavřít okružní křižovatku není logisticky a dopravně možné. Nebylo by kudy vést místní nákladní dopravu a zásobování většími vozidly,“ vysvětlil vedoucí odboru dopravy a silničního hospodářství Jan Jakub, který rozhodnutí o povolení uzavírky vydal dnes dopoledne.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru