Policisté zastavili řidiče a dvě řidičky pod vlivem alkoholu. Jedna z nich nadýchala dvě a půl promile
Ilustrační foto: Policie ČR
Litoměřice

Litoměřicko - Během uplynulého víkendu policisté kontrolovali tři řidiče, kteří usedli za volant vozidla pod vlivem alkoholu. V sobotu ve večerních hodinách zastavili šestatřicetiletého řidiče vozidla značky Škoda v Budyni nad Ohří.

Dechová zkouška na alkohol u tohoto muže opakovaně přesahovala hodnotu přes dvě promile. Další jízda mu byla zakázána a následujícího dne si převzal sdělení podezření pro trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky.

Další hříšnicí byla žena, která se svým vozem projížděla v neděli dopoledne centrem Litoměřic. Byla zastavena hlídkou litoměřických strážníků a následně přivolanými policisty vyzvána k vykonání dechové zkoušky na alkohol. Dvaadvacetiletá žena nadýchala dokonce 2,52 a 2,40 promile.

"V neděli ve večerních hodinách byla hlídkou policistů kontrolována pětačtyřicetiletá řidička vozidla značky Fiat v Lovosicích. Dechová zkouška na alkohol rovněž proběhla s pozitivním výsledkem. Řidička nadýchala 1,65 a 1,76 promile. V případě soudem uznané viny hrozí nezodpovědným řidičům trest odnětí svobody až na jeden rok, peněžitý trest nebo zákaz činnosti," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru