Litoměřice zvou na veřejnou diskuzi o energetické inovaci
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - Chcete platit méně za energie, a přitom bydlet kvalitněji? Zúčastněte se v pondělí 14. května od 17 hodin v Divadle K. H. Máchy veřejné diskuze o energetické renovaci. Litoměřice mají ambici stát se do roku 2030 nízkoemisním a energeticky nezávislým městem.

Město na základě evropské metodiky Paktu starostů a primátorů zpracovává Akční plán udržitelné energetiky a ochrany klimatu (SECAP) města Litoměřice a právě bytový sektor má dle daného plánu největší potenciál pro snížení spotřeby energie a využití obnovitelných zdrojů.

Cílem dané diskuze je proto seznámit veřejnost, sdružení vlastníků jednotek i podnikatele s Akčním plánem udržitelné energetiky a ochrany klimatu, uvést příklady dobrých i špatných energetických renovací, poskytnout tipy ke zvládnutí energetické obnovy rodinných či bytových domů a seznámit občany města Litoměřice s aktuálními projekty, které mohu jejich bydlení zatraktivnit a zlevnit „Chceme také zjistit, jaké bariéry, při cestě za úsporou energie, překonávají lidé nejčastěji a informovat občany, jak je může město Litoměřice podpořit,“ informoval Jaroslav Klusák, energetický manažer města Litoměřice.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru