Na neukázněné řidiče v Palachově ulici dohlédne městská policie
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - Neukázněnost řidičů komplikuje provoz v ulici Palachova. Obyvatelé si stěžují na špatné parkování a nerespektování ploch určených pro výsadbu zeleně. „Auta parkují téměř v křižovatce ulice Tolstého a Palachova, jezdí po chodníku a v místech, kde v budoucnu bude zeleň,“ popsal situaci jeden z místních občanů na Facebooku města.

Městská policie se proto na kontrolu této části Litoměřic zaměří. „Rekonstrukce ulice má jako jeden z hlavních úkolů zklidnění a zpomalení provozu. Místo se proto pro průjezd zúžilo, je však již vyzkoušené, že se zde vejdou i dva míjející se autobusy,“ upozornila vedoucí odboru územního rozvoje městského úřadu Venuše Brunclíková.

Na skutečnost, že někteří řidiči svá auta zanechávají odstavená v křižovatce, čímž provoz v ulici komplikují, byla již upozorněna Městská policie Litoměřice. „Na přestupky tohoto typu se v ulici Palachova zaměříme. Místo bude podléhat naší častější kontrole,“ avizoval velitel městské policie Ivan Králik.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru