Policie dopadla zloděje, který má na svědomí čtyři vloupačky. Napáchal škody za více než 150 tisíc
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřicko - Díky mravenčí práci litoměřických kriminalistů se podařilo objasnit hned čtyři případy vloupání. Od letních prázdnin do podzimních měsíců je zaměstnával tehdy neznámý pachatel, který se vloupal do rodinných domů v litoměřickém okrese.

Vybíral si většinou špatně zabezpečené objekty. Ve dvou případech vnikl do domu po rozříznutí okenní sítě proti hmyzu, v jednom případě překonal okno pootevřené na ventilaci a pouze jednou použil násilí při překonání vstupních dveří.

"Z místa činu si odnášel především šperky a peníze. Celková škoda je odhadnuta na více než 150 tisíc korun. Obvinění pro trestné činy poškození cizí věci, porušování domovní svobody a krádeže putovalo v těchto dnech za dvaačtyřicetiletým recidivistou z Karlovarska do výkonu trestu, kde se již nachází pro jinou trestnou činnost," uvedla policejní mluvčí pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru