Práce na autobusovém nádraží v Lovosicích pomalu spějí ke konci
Foto: Město Lovosice
Litoměřice

Lovosice - Blíží se dokončení autobusového nádraží v Lovosicích. V současné době jsou již dokončeny všechny přeložky sítí, elektro instalace, kanalizace, vozovky a nainstalovány jsou sloupy veřejného osvětlení. Hotové je odvodnění stavby a položena je dlažba parkovišť.

"Pokračují pokládky mozaikové a zámkové dlažby chodníků a prostoru před vlakovým nádražím. Instalují se přístřešky zastávek a na místě je již velká část zábradlí, která budou na ploše umístěna. V plánu je ještě montáž zbylého mobiliáře, dokončení osvětlení a především instalace telematiky. Jedná se o zařízení, které bude informovat cestující o odjezdech a příjezdech autobusů," přibližuje mluvčí města Ivana Kocánková.

Na základě zkoušek, které v minulých týdnech proběhly, došlo k úpravě nástupních ostrůvků, tak aby se přijíždějícím autobusům dobře parkovalo. Bylo tím docíleno většího komfortu pro cestující, kteří budou vystupovat prostředními dveřmi autobusu.

Autobusové nádraží by mohlo být hotové před Vánoci.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru