Roudnice už má svůj vánoční strom. Stříbrný smrk pichlavý daroval jeden z obyvatel
Zdroj: www.roudnicenl.cz
Litoměřice

Roudnice nad Labem - V dopoledních hodinách Roudnické městské služby umístily na Karlovo náměstí letošní vánoční strom. Stříbrná forma smrku pichlavého o výšce 11,5 m a stáří 35 let byla převezena z pozemku dárce v Horymírově ulici, kde ji odborní pracovníci skáceli a připravili k transportu.

Po zhruba dvou hodinách byl strom již umístěn na svém tradičním místě, kde bude v následujících dnech nazdoben tak, abychom ho mohli společně již tuto neděli slavnostně rozsvítit.

"Děkuji dárci, panu Malému, i pracovníkům městských služeb, díky kterým letos opět máme krásný strom, který nám všem bude v průběhu svátků dělat radost. Věřím, že se v neděli setkáme a společně si, za doprovodu vánočních skladeb, užijeme slavnostní chvíli jeho rozsvícení," řekl starosta města Vladimír Urban.

2911strom3

Zdroj: www.roudnicenl.cz

Slavnostní rozsvícení vánočního stromu proběhne již tuto neděli 3. prosince v 17 hodin na roudnickém Karlově náměstí. Těšit se můžete na vystoupení roudnických dětských sborů, žáků ZUŠ Roudnice n. L., Podřipského žesťového kvintetu, či uskupení Happy Day Quintet. Těšíme se na vaši účast.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru