Vešel do domu a z odloženého batohu ukradl peníze. Při útěku ztratil botu
Ilustrační foto
Litoměřice

Lovosice - Policistům se podařilo bleskově objasnit krádež v domě na Lovosicku, které se dopustil 25letý recidivista z Děčínska. Mladík využil neuzamčených vstupních dveří, kterými vešel do chodby domu, kde z odloženého batohu odcizil finanční hotovost.

Při tomto jednání byl vyrušen obyvatelkou domu. Překvapený recidivista vzal nohy na ramena a při útěku ztratil na místě činu jednu botu. Přivolaní policisté ihned zahájili pátrání, které bylo rychlé a úspěšné. Recidivistu bez jedné boty zadrželi v Lovosicích a odcizené peníze mu nezbylo než odevzdat.

"Ve věci proběhlo zkrácené přípravné řízení, dotyčnému bylo sděleno podezření pro trestné činy krádeže a porušování domovní svobody. Následný verdikt soudu uložil podezřelému podmíněný trest v délce trvání 30 měsíců," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru