Muž z Litoměřic se vloupal do dvou objektů, vykradl hudební klub a vzal i sudy z restaurace. Způsobil škodu za 117 tisíc
Ilustrační foto
Litoměřice

Most - Policisté obvinili z přečinu krádeže vloupáním a poškození cizí věci 34 letého muže z Litoměřic. Ten se měl dle kriminalistů v Mostě vloupat do komerčního objektu a to ve dvou případech. Poprvé z něj odcizil hudební aparaturu, kabely, mikrofony, klávesy, počítač, peníze a další věci, vše v hodnotě 55 tisíc korun.

Hodily se mu i dvě kytary za 15 tisíc korun. Ve druhém případě se vloupal do objektu koncem září, když z chodby restaurace odcizil 5 prázdných plechových sudů od piva a způsobil škodu za 5 000 korun. Celkem způsobil škodu za 117 tisíc korun.

"Odcizené věci policisté nezajistili, ty obviněný údajně rozprodal náhodným osobám. Vyšetřovatel podal podnět na vazební stíhání obviněného muže. Za toto jednání mu hrozí až pětiletý trest odnětí svobody. Soud vazbu uvalil a muž skončil ve vazební věznici," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru