Na litoměřické radnici probíhá výstava fotografií proměny Jiráskových sadů. Potrvá do 3. prosince
Foto: Eva Břeňová
Litoměřice

Litoměřice - Tvář Jiráskových sadů v Litoměřicích se v průběhu let výrazně měnila. Jakým způsobem se tak dělo, si můžete připomenout prostřednictvím zhruba dvaceti fotografií litoměřického autora Eduarda Čecha.

Do 3. prosince jsou ke zhlédnutí v zasedací síni městského úřadu, kde se v úterý uskutečnila za přítomnosti autora a řady hostů vernisáž, moderovaná bývalým redaktorem Českého rozhlasu Sever Miroslavem Zimmerem.

Jiráskovy sady prošly v posledních letech zcela zásadní proměnou. Před několika týdny získaly v celorepublikové soutěži od odborné poroty titul Park roku 2017. Jde o poslední fotografickou výstavu v zasedací síni Městského úřadu v Litoměřicích, která jako fotogalerie sloužila několik posledních let. Na jaře sem totiž bude přemístěna z hradu expozice, jež je vzpomínkou na oblíbeného komika Felixe Holzmanna. Prohlédnout si barevné i černobílé snímky lze v průběhu otevírací doby informačního centra (po-pá 9 – 17 hodin, so 9 – 12 hodin).

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru