Foto: Město Litoměřice
Litoměřice

Litoměřice - Opravy sítí ve Švermově ulici vstoupily do závěrečné fáze. Stavba v této lokalitě skončí již za tři týdny, konkrétně do 10. listopadu.

Nová úprava provozu bude nyní platit od úterý 22. do pondělí 28. října. „V tomto termínu bude na křižovatce Švermova – Michalovická provoz veden jedním jízdním pruhem,“ upozornil místostarosta města Jiří Adámek.

Při příjezdu do města lze využít trasu Kubelíkova – Družstevní, v opačném směru pak Mrázova/Švermova – Michalovická – Kubelíkova.

Pro hokejové fanoušky je důležitou informací, že autobus svážející příznivce Stadionu na zápasy, projede ve středu 23. října Michalovickou ulici bez omezení. Bude zde tedy možné vystoupit i nastoupit.

O dopravní situaci v dalších dvou týdnech vás budeme včas informovat, momentálně jsou možnosti předmětem jednání.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru