Foto: Město Litoměřice
Litoměřice

Litoměřice - Město Litoměřice informuje, že vývoj situace na Labi v Litoměřicích je v rámci možností příznivý. Úspěšná regulace průtoku Vltavy nezhoršuje stav na Labi. Problémy nepůsobí ani Ohře. Hladina řeky pod Tyršovým mostem se oproti včerejšímu večeru zvýšila „jen“ o deset centimetrů na současných 510 cm.

Existuje naděje, že vystoupá ještě o zhruba půl metru. Voda v takovém případě zaplaví pouze Střelecký ostrov, Lodní náměstí a areál koupaliště. Zda se přeleje přes Pobřežní ulici, zatím není jasné

Foto: Město Litoměřice

Nicméně přípravy na horší variantu pro jistotu i nadále pokračují. Pracovníci Technických služeb města včera rozváželi pytle s pískem na ohrožená místa. Vzhledem k příznivému vývoji nejsou avizovány výpadky elektrické energie.

Foto: Město Litoměřice

Stále hrozí pády větví po extrémním víkendovém větru. Nevstupujte na Střelecký ostrov a na jiná místa, kde by mohl hrozit pád větve nebo dokonce podmáčeného stromu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru