Foto: Ústecký kraj
Litoměřice

Roudnice nad Labem - Studenti roudnického gymnázia mají zase o důvod víc těšit se na hodiny tělesné výchovy. Výuka totiž od začátku školního roku probíhá v nově zrekonstruovaném prostoru, na jehož opravě se podílel i zřizovatel školy Ústecký kraj.

Nová sportovní podlaha, akustický strop, moderní nářaďovna či kvalitní ozvučení. Tím vším disponuje nová tělocvična, kde se bude nejen sportovat, ale také se zde budou konat různé akce školy. 

Slavnostního otevření opraveného a modernizovaného křídla budovy se kromě ředitelky gymnázia Zdenky Vachkové zúčastnila řada významných hostů. „Když jsem se byl na tělocvičnu podívat před třemi lety, usoudil jsem, že zde musí být provedena nutná investice. Gymnázium se nyní může pyšnit tělocvičnou 21. století a studentům bych přál, aby se jim zde pěkně sportovalo,“ uvedl radní pro majetek a investice Tomáš Rieger.

Součástí investiční akce byly také stavební práce v přístupové chodbě či vylepšení šaten. Celkové náklady na rekonstrukci se vyšplhaly na 10 milionů korun.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru