Petr Holba. Foto: Krajská zdravotní
Litoměřice

Ústecký kraj - Držitelem Ceny Sympatie Anděl mezi zdravotníky časopisu Florence je MUDr. Petr Holba, vedoucí lékař Centra porodní asistence nemocnice Krajské zdravotní v Litoměřicích. Rozhodla o tom porota složená z osobností kulturního, společenského a politického života na galavečeru, který se uskutečnil tradičně v divadle v Náchodě. Doktor Holba byl jedním ze 14 finalistů projektu Anděl mezi zdravotníky, který se uskutečnil již popáté.

„Cítím podporu každého, kdo mi věnoval svůj čas a hlasoval v anketě Anděl mezi zdravotníky 2024 a časopisu Florence. Vaše účast pro mě znamená mnohem víc než “cena sympatie” publika. Je to potvrzení, že práce mého skvělého týmu v Centru porodní asistence Litoměřice má smysl a že se dotýká vašich životů. Každý hlas, který jste odevzdali, je pro mě důkazem, že naše společné úsilí v péči o zdraví má dopad. Anděl mezi zdravotníky 2024 a Florence – cena sympatie diváků – není jen titul, ale zodpovědnost a motivace pokračovat v tom, co děláme. Děkuji vám, široké veřejnosti, budoucím klientkám i těm, které již prožily jedinečný okamžik porodu. Společně tvoříme komunitu, která si navzájem pomáhá v těžkých chvílích a slaví úspěchy. Žádný úspěch by nebyl možný bez vaší podpory,“ říká MUDr. Petr Holba.

V roce 2022 se stala jeho absolutní vítězkou Anděla mezi zdravotníky primářka Neurologického oddělení a vedoucí RS centra Nemocnice Teplice MUDr. Marta Vachová. (TZ)

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru