Celý nákup mohou zákazníci zvládnout rychleji a ve větším pohodlí díky technologii K-SCAN. Foto: Kaufland
Litoměřice

Lovosice - Nová, moderně zařízená prodejna Kaufland v Lovosicích se ve středu 31. července poprvé otevřela svým zákazníkům. Prodejní plocha o rozloze 2984 m2 nabízí bohatý sortiment produktů z celého světa, oblíbených potravin vlastních značek i čerstvých produktů od regionálních dodavatelů.

Díky rozsáhlému parkovišti, na kterém nechybí ani speciální místa pro rodiny s dětmi či nabíjecí stanice pro elektromobily je pro zákazníky zajištěno maximální pohodlí již při příjezdu k prodejně. Spolu s otevřením nové prodejny spustila společnost Kaufland také grantový program Milion pro Lovosice na podporu místních komunit.

Foto: ROSSMANN

Drogistická síť ROSSMANN, která v letošním roce slaví 30 let působení na českém trhu, dnes ráno také otevřela svou úplně první prodejnu v Lovosicích. Drogerii ROSSMANN s 438 m2 prodejní plochy zákazníci nově naleznou v Retail parku Kaufland v Siřejovické ulici.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru