Foto: Policie ČR
Litoměřice

Karlovarsko – V pondělí 29. července letošního roku kolem 17:30 hodin jela osmačtyřicetiletá řidička vozidla značky Ford, ve kterém měla i dvě nezletilé děti, ve směru od Svatavy na Kraslice.

„Během jízdy měla řidičku bodnout vosa, která do automobilu vletěla. Řidička se následně snažila vosu z vozidla odehnat a během toho se přestala věnovat řízení. Vzápětí žena ztratila kontrolu nad svým vozidlem, se kterým vyjela mimo pozemní komunikaci, kde došlo k nárazu pravé boční části vozidla do dopravní značky. Poté řidička s automobilem sjela z mírného srázu, kde došlo k převrácení vozidla na střechu," popsal nehodu policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění osmačtyřicetileté řidičky, která byla převezena do nemocnice k ošetření. Na preventivní vyšetření byly převezeny i obě děti.

Osmačtyřicetiletá řidička se po dopravní nehodě podrobila orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem.

Škoda byla předběžně odhadnuta na částku přibližně 150 tisíc korun.

Přesná příčina a okolnosti této dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření.

PREVENCE:
Řidiči, při jízdě se věnujte pouze a jen řízení svého osobního vozidla. Pokud během jízdy nastane jakýkoliv problém, který potřebujete neodkladně vyřešit, například i obtěžování bodavým hmyzem, tak zastavte na bezpečném místě a věc vyřešte. Nikdy „problémy“ neřešte za jízdy, jelikož tím ohrožujete sebe i ostatní účastníky silničního provozu a nevěnování se řízení může mít během vteřiny fatální následky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru