Foto a reprofoto z březnového videa: Policie ČR
Litoměřice

Duchcov - V pondělí 29. července po 17. hodině se v ulici Maršála Koněva v Duchcově stala vážná dopravní nehoda. 41letý motorkář podle vyjádření policie nepřizpůsobil rychlost svého motocyklu a v levotočivé zatáčce vyjel mimo silnici, kde narazil do lampy a pak do plotu.

"Na tom by nebylo až tak nic zvláštního, kdyby ten samý řidič nezpůsobil podobnou nehodu v březnu letošního roku," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

O nehodě jsme psali zde. Motorkář zběsile ujížděl a naboural, policisté zveřejnili i video z honičky. Tehdy vyvázl bez zranění, při včerejší nehodě ale utrpěl těžká zranění a letěl pro něj vrtulník.

"Navíc lustrací bylo zjištěno, že má uložen zákaz řízení všech motorových vozidel. Policisté budou také nadále zjišťovat, zda i tentokrát řídil motorku pod vlivem návykových látek, stejně jako tomu bylo v předešlém případě," dodává mluvčí.

Foto: Policie ČR

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru