Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřicko - Minimálně do konce září potrvá výluka na trati mezi Litoměřicemi a Lovosicemi. Termín zprovoznění dráhy se tak oproti původním plánům prodlužuje. Komplikace na trati způsobil sesuv železničního náspu, ke kterému došlo na začátku června po vydatných deštích poblíž areálu bývalého podniku Rybena. 

Opravy nestabilního náspu spočívaly nejprve v odtěžení tělesa dráhy v délce několika metrů. „V současné době probíhá soutěž na dodavatele rekonstrukce náspu,“ informovala mluvčí Správy železnic Nela Eberl Friebová s tím, že prozatím je termín dokončení rekonstrukce naplánovaný na 30. září letošního roku.

Do skončení rekonstrukce je ve výše uvedeném úseku zavedena náhradní autobusová doprava, která je vedena podle výlukových jízdních řádů. 

Výlukové jízdní řády zde:

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru