Foto: Policie ČR
Litoměřice

Roudnice nad Labem - V souvislosti s prověřováním případu odcizení peněženky s platební kartou, k nemuž došlo v supermarketu v Roudnici nad Labem, žádají roudničtí policisté veřejnost o spolupráci.

Pro objasnění věci potřebují zjistit totožnost ženy, jejíž podobu již zveřejňovali v červnu, avšak její totožnost se zatím zjistit nepodařilo. Nyní mají policisté k dispozici další fotografie.

Foto: Policie ČR

"Žádáme tímto svědky, kteří by ženu na fotografiích poznali, případně přímo dotyčnou, aby se ozvali policistům na linku 158. Mohou se také dostavit nebo zavolat přímo na roudnické obvodní oddělení, tel. č. 974 444 700. Děkujeme za spolupráci," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru