Foto: Policie ČR
Litoměřice

Teplicko - Dalšího dealera, který zásoboval drogově závislé osoby v Krupce a okolí odhalili tepličtí kriminalisté. Na základě dlouhodobého sledování a výslechy svědků se podařilo usvědčit 45letého muže z Krupky, který prodal nejméně třem osobám dohromady 17 gramů pervitinu. Dalšímu narkomanovi ve třech případech drogu daroval.

Tyto skutky se datují k období od února roku 2023 do letošního února. Soudem bylo vyhověno podnětu kriminalistů a u podezřelého byla provedena domovní prohlídka v místě jeho bydliště, kde policisté nalezli dva sáčky s pervitinem, jeden o váze 4,8 gramu a druhý vážil 13 gramů, ze kterých svým zákazníkům odsypával. Dále jeho příbytek skrýval tablety, které se používají jako náhražka drog, digitální váhy a větší počet plastových sáčků.

Foto: Policie ČR

"Muž byl z domovní prohlídky převezen do policejní cely a druhý den mu bylo sděleno obvinění z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Podnětu od kriminalistů na vzetí obviněného do vazby státní zástupce nevyhověl, a tak je muž vyšetřován na svobodě," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru