Obchod láká na zajímavé ceny.
Litoměřice

Litoměřice – V Litoměřicích bude dne 9. července v 9 hodin otevřena další ze sítě prodejen Fikko market. Najdete zde zejména potraviny, a to české, německé, asijské a také Ukrajinské a také základní domácí potřeby a drogerii. Nachází se v menším nákupním centru na adrese Pokratická 73 na ploše 1000 m2.

Nejen v den otevření vás jistě překvapí mnoho zboží se slevou více než 70 % a také se můžete první den těšit na dárek za nákup nad 300 Kč, dospělí na kávu zdarma a děti na cukrovou vatu.

„Mezi nejoblíbenější zboží, které lidé v našich prodejnách pravidelně nakupují, jsou jogurty z Německa již od šesti korun a také třeba různé německé salámy, které určitě potěší nejen chutí, ale i cenou. V den otevření si lidé budou moci koupit například balíček čtyř párů párků s 85% masa za pouhých patnáct korun, nebo třeba dva druhy čokolády Milka také za patnáct korun, levnou mouku a mnoho dalších potravin se slevou i více než sedmdesát procent,“ uvedl vedoucí prodejny.

Každý den bude v prodeji čerstvé pečivo, obchod disponuje i vlastní pekárnou.

V prodejně mysleli i na zákazníky ukrajinského původu, ti si tu vyberou celou řadu potravin, na které byli ve své zemi zvyklí. Pokud máte rádi sushi, tak zde najdete všechny ingredience pro jejich výrobu a také další asijský sortiment.

Prodejna v Litoměřicích bude již šestou zákazníky velmi oblíbenou prodejnou. Všechny provozovny Fikko market se snaží držet dlouhodobě nízké ceny potravin, avšak i jejich vysokou kvalitu, a to i u dalšího zboží. 

Další prodejna Fikko market se nachází v Praze, Mostě, Ústí nad Labem, Dubí, Žatci, a dvě nové se chystají i v Chomutově.

Otevírací době je stanovena od pondělí do pátku v době od 7 do 19 hodin, v sobotu a v neděli bude otevřeno od 8 do 19 hodin.

Fikko market Litoměřice bude také od 9. července jedním z míst Zásilkovny, kde můžou lidé odesílat, přijímat i vracet zásilky.

Foto

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru