Ilustrační foto
Litoměřice

Děčín - Krajská zdravotní se připojuje ke společnosti Gennet na Dni trombózy. Hlavním cílem tohoto dne je zvyšovat povědomí o riziku trombózy a o možnostech, jak vzniku sraženiny v cévním řečišti předcházet. Za určitých okolností se totiž mohou v cévách lidského organismu vytvořit sraženiny, které mohou v krajních případech znamenat ohrožení života.

Toto ohrožení se může týkat každého z nás. Ohrožuje vás trombóza? Pokud odpovíte alespoň jednou ano na níže položené otázky, pak je pro vás toto vyšetření vhodné.

  • Prodělali jste vy sami nebo máte v rodině trombózu, srdeční infarkt nebo mrtvici?
  • Užíváte hormonální antikoncepci nebo substituci?
  • Máte autoimunitní onemocnění?
  • Jste kuřák a máte nadváhu?
  • Máte sedavé zaměstnání nebo často létáte?

Využijte Dne trombózy a dorazte 7. června v čase 9:00-17:00 hodin do děčínské nemocnice a nechte se otestovat.

Krajská zdravotní zdarma poskytne vyšetření trombofilních mutací v hodnotě 800 Kč. Vyšetření je bezbolestné, vzorek se získá stěrem ze sliznice úst. Výsledky obdržíte za dva týdny. Pozor, kapacita účastníků pro testování je omezena na 400 osob.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru