Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřicko - Litoměřickým policistům se podařilo objasnit sérii vloupání, která se týkala v převážné míře rekreačních objektů. Sedmadvacetiletý muž z Úštěcka se měl v období od června 2023 do května tohoto roku v litoměřickém okrese vloupat do více než dvou desítek objektů.

Jednalo se převážně o rekreační objekty na Litoměřicku a Úštěcku. Z chat odnášel různé nářadí, cennosti a další věci, které mohl zpeněžit. Způsobená škoda je odhadnuta na více než 300 tisíc korun.

Na základě operativní činnosti byl vypátrán, zadržen a obviněn z trestného činu krádeže vloupáním a poškození cizí věci. V případě soudem uznané viny mu hrozí až pětiletý pobyt za mřížemi.

"Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět k podání návrhu na vzetí obviněného muže do vazby a na základě rozhodnutí soudu je nyní vazebně stíhán," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru