Foto: Město Litoměřice
Litoměřice

Litoměřice - Profesionální hasiči z litoměřické stanice a pracovníci technických služeb města dnes dopoledne vytáhli nefunkční čerpadlo ze studny u západní kašny na Mírovém náměstí. Čerpadlo se nacházelo na dně asi dvacet metrů hluboké studny.

„Vnitřní vany obou kašen na Mírovém náměstí jsou v současné době opravené. Takzvanou západní kašnu však nelze napustit právě kvůli porouchanému čerpadlu ve studni. Bude proto nutné pořídit a instalovat nové,“ vysvětlil Štěpán Renz, vedoucí středisek oprav komunikací, dílen a elektra Technických služeb města Litoměřice.

Profesionální hasiči nepomáhali technickým službám v této souvislosti poprvé. Například před pěti lety se slaňovali do studny u východní kašny, odkud rovněž vytahovali porouchané čerpadlo. Po jeho opravě pak pomáhali s opětovnou instalací.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru