Městská sportovní zařízení povede František Budský. Foto: město Litoměřice
Litoměřice

Litoměřice - Příspěvková organizace Městská sportovní zařízení Litoměřice má nového ředitele. Z dvanácti uchazečů přihlášených do výběrového řízení vzešel jako vítěz Ing. František Budský, MPA. Bývalý dlouholetý tajemník Městského úřadu v Lovosicích nastoupí do funkce již v pondělí 12. února.

Tři zájemci o funkci nesplnili kvalifikační požadavky, takže do druhého kola postoupilo devět uchazečů, přičemž jeden se následně účasti vzdal. Rada města tak vybírala z osmi kandidátů. Ve finále byli dva vítězové se stejným počtem bodů. Pro Františka Budského nakonec rozhodla nestrannost a nulová vazba na sportovní oddíly v Litoměřicích. Nový ředitel během svého působení v Lovosicích posbíral bohaté zkušenosti i v komunikaci se sportovními kluby.

Z poskytnutých dat k výběrovému řízení je František Budský přesvědčen, že město vynakládá nemalé finanční prostředky do sportu obecně a příspěvková organizace je podle něj v dobré kondici. „Mým cílem bude udržet kvalitní zázemí pro sportovce a veřejnost formou optimálně nastavené a provozované správy a údržby sportovišť, a dále pak modernizace, rekonstrukce a doplňování infrastruktury určené pro sportovní aktivity,“ uvedl ve své koncepci rozvoje a řízení nový ředitel Městských sportovních zařízení.

František Budský vystřídá ve funkci Eduarda Šífa, který z osobních důvodů rezignoval.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru