Klientce libochovického domova poblahopřál osobně také hejtman Jan Schiller. Zdroj: www.kr-ustecky.cz
Litoměřice

Libochovice - Krásné a úctyhodné 100. narozeniny oslavila klientka Domova důchodců Libochovice Marta Slavíková. K významnému životnímu jubileu přijel klientce domova osobně poblahopřát také hejtman Ústeckého kraje Jan Schiller se svým náměstkem pro oblasti sociálních věcí, bezpečnosti a sociálně vyloučených lokalit Jiřím Kulhánkem a vedoucí odboru sociálních věcí Krajského úřadu Ústeckého kraje Petrou Lafkovou.

Paní Marta Slavíková se narodila 15. ledna 1924 v Julčíně u Úštěka. Rané dětství prožila u své babičky, od deseti let vyrůstala v rodině otce. Navštěvovala Základní školu v Julčíně, po jejím absolvování začala pracovat v zemědělství. Na základní školu v Julčíně se později vrátila jako uklízečka a strávila zde dlouhých sedmnáct let. Posledních dvanáct let profesního života pracovala v pekárně, odkud odešla do důchodu. Velkou zálibu měla v pletení, dodnes si ráda prohlíží staré fotografie. 

Paní Marta Slavíková má dvě dcery, čtyři vnoučata a mnoho pravnoučat. Klientkou Domova důchodců Libochovice je od roku 2018. Pro svou dobrosrdečnost a optimistické naladění je velmi oblíbená mezi ostatními klienty i mezi personálem. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru