Foto: město Litoměřice
Litoměřice

Litoměřicko - V sobotu 23. března 2024 od 7 do 22 hodin se na základě vyhlášení ministra vnitra České republiky uskuteční nové volby do zastupitelstva v obcích Libochovany a Píšťany.

Při volbách do zastupitelstev obcí Libochovany a Píšťany budou mít oprávnění voliči možnost zvolit členy zastupitelstva obce pro zbytek funkčního období do roku 2026. Nové volby jsou pouze jednodenní.

V souladu s ustanovením § 21 odst. 2 zákona č. 491/2001 Sb., o volbách do zastupitelstev obcí a o změně některých zákonů, zveřejňujeme, že registračním úřadem pro nové volby do zastupitelstva obcí Píšťany a Libochovany je Městský úřad Litoměřice.

INFORMACE MINISTERSTVA VNITRA ČR:

Nové volby do zastupitelstev obcí konané dne 23. března 2024.

https://www.mvcr.cz/volby/clanek/nove-volby-do-zastupitelstev-obci-konane-dne-23-brezna-2024.aspx

Volby do zastupitelstev obcí – základní informace pro kandidující subjekty a jejich kandidáty.

https://www.mvcr.cz/volby/clanek/volby-do-zastupitelstev-obci-zakladni-informace-pro-kandidujici-subjekty-a-jejich-kandidaty.aspx

Volby do zastupitelstev obcí – základní informace pro voliče.

https://www.mvcr.cz/volby/clanek/volby-do-zastupitelstev-obci-zakladni-informace-pro-volice.aspx

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru