Ilustrační foto: e-deníky.cz
Litoměřice

Lovosice – K vážné dopravní nehodě dodávky a traktoru došlo v pondělí v půl deváté ráno k dopravní nehodě u Lovosic, konkrétně na silnici na kruhové křižovatce u Lukavce.

Při nehodě dodávky a traktoru se těžce zranil spolujezdec v dodávce. „Záchranáři jej těžce zraněného přepravili letecky do traumacentra v Ústí nad Labem. Ostatní účastníci nehody vyvázli bez zranění," uvedl mluvčí ZZS Ústeckého kraje Prokop Voleník.

Policisté na místě řídí dopravu kyvadlově, přesto doporučujeme místo nehody objet po okolních komunikacích. „Na kruhové křižovatce se srazil traktor značky Zetor s přívěsem nákladního vozu. Přívěs tvoří překážku na silnici. Příčiny a okolnosti nehody jsou předmětem vyšetřování," potvrdila policejní mluvčí Pavla Kofrová.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru