Svoz každé nádoby probíhá jednou týdně. Papír je svážen v úterý (foto z 12. 12.). Foto: město Litoměřice
Litoměřice

Litoměřice - Jen několik týdnů jsou na Mírovém náměstí podzemní kontejnery na tříděný odpad a už zde lidé začínají odkládat odpad mimo nádoby. Zejména se jedná o krabice a papír.

„Pořádek na náměstí je pro nás z hlediska reprezentativnosti města prioritou. Odkládání odpadu vedle podzemních kontejnerů intenzivně řešíme s městskou policií i odborem životního prostředí ať už z hlediska udělování pokut či větší četnosti svozů,“ informoval místostarosta města Petr Panaš s tím, že prohřešek může neukázněné občany přijít až na 50 000 korun.

V současné době probíhá svoz podzemních kontejnerů ve městě jednou týdně svozovou firmou. Stání na náměstí je pravidelně kontrolováno i Technickými službami města (preventivně i na oznámení), jejichž pracovníci odložený odpad již několikrát odvezli.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru