Marcela Ženklová z ambulance pohotovostní péče s ředitelem Nemocnice Litoměřice Vladimírem Kestřánkem a hlavní sestrou Markétou Rufferovou. Foto: Krajská zdravotní
Litoměřice

Litoměřice - Více než padesát let práce v jedné nemocnici. To je jistě důvod nejen k ohlédnutí, ale i k poděkování zaměstnancům, kteří tuto úctyhodnou metu překročili. V Nemocnici Litoměřice je to také Marcela Ženklová z ambulance pohotovostní péče, které se 5. prosince dostalo ocenění od vedení nemocnice a Krajské zdravotní. Jejich zástupci zde nedávno poděkovali za věrnost jedinému zdravotnickému zařízení i MUDr. Milanu Zbořilovi a sestře Růženě Hanuskové, oběma z interního oddělení.

Paní Marcela Ženklová pracuje v litoměřické nemocnici více než 57 let – od 15. 7. 1966, v současné době na dětské pohotovosti. „Práce s dětskými pacienty byl můj sem. Proto jsem byla moc ráda, že jsem se dostala ke studiu oboru dětská sestra na střední zdravotnickou školu v Teplicích. Po škole jsem nastoupila na dětské lůžkové oddělení v litoměřické nemocnici. Později jsem působila ve vedení nemocnice, ale na dětské jsem se nakonec vrátila. S mladšími kolegy si velmi rozumím, konec konců mezi mladými lidmi se pohybuji stále, z rodin od mých dvou dětí mám i dva pravnuky. Dělají mi radost, stejně jako práce. Proto se ráda do ordinace vracím,“ prozradila o sobě.

„Velice si vážím kolegů, kteří zasvětili svůj profesní život litoměřické nemocnici a stále předávají zkušenosti svým mladším spolupracovníkům. Za svůj neutuchající zájem nadále nám pomáhat v péči o pacienty mají mou úctu. Těší mě, že mohu paní Ženklové takto za její práci poděkovat,“ uvedl ředitel Nemocnice Litoměřice Ing. Vladimír Kestřánek, MBA, DiS.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru